|
||||||||||||
פנקייק מתכון: ס. תורג'מן | פורסם: י"ח אייר תשע"ז, 14/05/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | חלבי |
||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
1 כוס קמח
4 כפות סוכר
1 ביצה
1 שקית א. אפיה
2 סוכר וניל
1 גביע אשל
1/2 מגביע האשל למלא בחלב (
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולתת לתערובת לנוח מעט.
בפלטה מיוחדת לפנקייקים או במחבת מחממים טוב עם מעט שמן וחמאה.
לוקחים עם מצקת את הבלילה ויוצקים על המחבת החם ובתנועות סיבוביות
לחכות שבבלילה יש חורים חורים ואפוי זהוב מלמטה והופכים לצד השני.
כך לכל הבלילה.
מוצאים ומורחים ומזלפים כל מה שרוצים.
טיפ: במקום אשל השתמשנו ביוגורט פחות מ3% שומן יצא מעולה.
טיפ: יש להשתמש במחבת טפלון שלא ידבק. לפעמים הפנקייקים הראשונים לא
טיפ: אפשר לעשות במחבת גדולה וממש לעשות מהבלילה עלה דק ויוצא כמו
טיפ: למרוח בשוקולד איכותי ולפזר – חלווה, אגוזים- ברס, קוקוס,
בתיאבון! הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||
|