קציצות אבוחצירא מתכון: א. חלילי | פורסם: י"ח שבט תשע"ז, 14/02/2017 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | בשרי | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
רכיבים:
21
1
צרור פטרוזיליה קצוצה
21 כוס פירורי לחם
1 בצל מגורד בפומפייה
1 תפו"א גדול מגורד בפומפייה
סולת
ביצה
שמן
אופן ההכנה:
לשים בקערה את הבשר הטחון המופשר.
את האורז הפטרוזיליה התפו"א והבצל לערבב לשים תבלינים (מלח,
לערבב ליצוק עיגולים להטביל בביצה ואחר כך בסולת מנופה (הסולת יוצרת
לתת מנוחה כרבע שעה.
לחמם בינתיים שמן עמוק ולטגן אותם עד שאתן רואות סדקים זה לוקח בערך
להוציא לשים בצד.
לקחת סיר שטוח כמו של דגים רחב זה חובה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||||||||||||||
|