|
||||||||||||
עוגת בסיס מתכון: ר. רביבו | פורסם: ח' אייר תשע"ז, 04/05/2017 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קלי קלות | פרווה | ||||||||||||
|
||||||||||||
חומרים:
5 ביצים
11/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים / מים
2 כוסות קמח
אופן ההכנה:
להפריד ביצים, את החלמונים ביחד עם אבקת האפיה מערבבים ומניחים בצד.
את החלבונים מקציפים ביחד עם הסוכר בהדרגה לקצב יציב.
מוסיפים את כל החומרים.
ניתן לאפות ב-3 אינגליש קייק או בתבנית בינונית בגודל. טיפ: בעוד העוגה חמה ניתן לעשות לה מיצוק עם כוס מים חמים ו-3 כפות טיפ: ליצירת שכבות לפרוס את העוגה לחצי למרוח בקרם ולסגור. לצפות את טיפ: לעוגת סברינה: לעשות את כל שלבי העוגה ולאפות בתבניות שקעים
בתיאבון! הכנתם? ספרו לנו איך יצא! יש לך מתכון טוב? את מוזמנת לכתוב: info@breslevcity.co.il |
||||||||||||
|