לכבוד שבת זה אחד הסלטים היותר טעימים אצלי בבית, והכי מצחיק שזה מתכון מאולתר שיצא "מחוסר מצרכים" מתכון: 'הטריפולטאי' | פורסם: י"ד מנחם אב תשע"ו, 18/08/2016 |
|||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
זמן הכנה: 20 דקות | בישול: בינוני | דרגת קושי: קל | פרווה |
|||||||||
|
|||||||||
מרכיבים:
■ 2 חצילים
■ 2 כפות רסק
■ 5 שיני שום
■ כפית מלח
■ שמן
■ פפריקה |
|||||||||
|
|||||||||
אופן ההכנה:
1. חותכים את החצילים לקוביות קטנות.
2. מטגנים בשמן עמוק.
3. לאחר שהחצילים כמעט מטוגנים מוסיפים את השום ומערבבים. 4. לאחר חצי דקה מוסיפים את הרסק והפפריקה והמלח ומערבבים שוב. 5. מטגנים עוד כדקה שתיים ומכבים את האש.
זהו אפשר לקחת עם חתיכת חלה ולהנות. |
|||||||||
|
|||||||||
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
יש לך מתכון טוב? אתם מוזמנים לכתוב: info@breslevcity.co.il |
|||||||||
|
|||||||||